Surgicare s.r.o. je společnost s ručením omezenýn, se sídlem Šanov 216
270 31 Rakovník, IČ: 24215660, podnikající dle živnostenského zákona, která zpracovává v případě vaší poptávky služeb v souladu s GDPR a aktuálně platnou národní legislativou, následující osobní údaje:

  1. jméno a příjmení
  2. emailovou adresu
  3. telefon
  4. adresu podnikání či bydliště

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a společností WeDesIn, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně společností WeDesIn.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  1. požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  2. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  3. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  4. vznést námitku ke zpracování osobních údajů (čl. 6 odst. 1 písm. e) nebo f) Nařízení o GDPR)

v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

POUŽITÍ COOKIES

Společnost Surgicare používá na této webové stránce cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

TypNázevÚčelExpirace
Cookies třetích stranGoogle AnalyticsZískání statistických informacíDle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

PŘEHLED JEDNOTLIVÝCH GOOGLE ANALYTICS COOKIES

Jméno CookieDoba expiracePopis
_ga2 rokyPoužívá se k rozlišení uživatelů.
_gid24 hodinPoužívá se k rozlišení uživatelů.
_gat1 minutaPoužívá se k měření počtu požadavků.
_gac_<property-id>90 dníObsahuje údaje potřebné k řízení kampaní pro uživatele. Pokud jsou Google Analytics a AdWords účty propojené, AdWords sleduje konverzní tagy, pokud je nezakážete. Více zde.